Από το 1933.....Χειροποίητα υποδήματα επί παραγγελία

Φτιαγμένα από Άνθρωπο.... με "ειδικά χέρια"

“ Ο δημιουργός επιλέγει να διατηρεί τις σπάνιες υψηλές προδιαγραφές των πρώτων υλών που απαιτεί η τέχνη των χειροποίητων υποδημάτων.„

ΕΝ τάχει

Giorgio Meriano. Κουβαλάει την τέχνη, ώς η τρίτη γενιά υποδηματοποιού, που ξεκίνησε το 1922 από την Κωσταντινούπολη.
Μετά από 90 και πλέον χρόνια ταξιδιού της τέχνης αυτής (από γενιά σε γενιά) κατέληξε στα χέρια του τωρινού "Μάστορα" κατά κόσμο Γιώργος Παπαδόπουλος. Κάτοχος της τέχνης χειροποίητης υποδηματοποιίας με αγάπη και πάθος για την παράδοση και το μεράκι είναι από τους τελευταίους "φύλακες" του επαγγέλματος που τείνει να εξαφανιστεί.

Η αρχή μας

Το τελικό βάρος ενός χειροποίητου παπουτσιού θα πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο από την κάλτσα και να ταιριάζει στο πόδι όπως αυτή.

Ο Δημιουργός...

...επιλέγει να διατηρεί τις σπάνιες υψηλές προδιαγραφές των πρώτων υλών που απαιτεί η τέχνη των χειροποίητων υποδημάτων.

Η πίστη στην παράδοση και τις αξίες είναι ουσιαστικά αυτό που κάνει την επωνυμία (Giorgio Meriano ) μοναδική. Η αυτονομία της επιχείρησης είναι ίσως το μεγαλύτερο προσόν της. Είναι συνειδητά απεγκλωβισμένη από το άρμα της μαζικής παραγωγής υποδημάτων η οποία συνεπάγεται έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής και υλικών.

Εν κατακλείδι

Στην Giorgio Meriano σέβονται τον σύγχρονο άνθρωπο και για αυτό κατασκευάζουν χειροποίητα υποδήματα προσιτά στο να τα αποκτήσει ο καθένας.

Αποζητάει να έχει πάντα μια διαπροσωπική και ιδιαίτερη σχέση με τον "πιστό πελάτη" και αισθάνεται περήφανος και ευλογημένος να την ονομάζει υπέρ του δέοντος ¨ΦΙΛΙΚΗ"

Say Hi!

Πληροφορίες

Email :

info@giorgiomeriano.gr

Submit
Τηλέφωνο :

210 5754797

Διεύθυνση :

Ηροδότου 4, Περιστέρι Τ.Κ. 121 34